Sprzedam lub zamienię na amerykańskiego SUVa 4x4, V8, max 1986r.
Kupiłem go w Holandii i przyjechałem stamtąd na kołach. Auto w pełni sprawne - jeżdżę nim (tylko) w sezonie, brałem udział w zlotach i rajdach pojazdów zabytkowych.
Zdjęcia:
http://petrolhead.us/?title=bu&more=1&c=1&tb=1&pb=1Wnętrze w idealnym oryginalnym stanie bez przeróbek, dodatków, wieśniackich dywaników. Prezentuje się jak nowe, nie brakuje żadnych elementów, cała elektryka działa, tempomat również.
Kanapy duże i wygodne jak z salonu meblowego.
Klima szczelna i w pełni sprawna !
Blacharka w bardzo dobrym stanie - purchelek w okolicach tylnego błotnika oraz rdza na długości około 10cm dolnej części jednego z progów.
Przebieg 77tyś mil oryginalny, potwierdzony raportem VIN Audit - w momencie opuszczania USA miał 60 tyś mil. Raport w załącznikach.
Przejechane w Polsce bez problemów 4 tyś km.
Informacja dla oszczędnych: spalanie LPG w trasie 12L/100km, w mieście 16-17L/100km.
Aktualnie zarejestrowany już na żółtych tablicach - przegląd techniczny bezterminowy !
Auto opisane w lipcowym numerze Automobilisty. W załączeniu skan jednej ze stron gazety

VIN: 1G4AP69Y4EH893158
Wyposażenie: Centralny zamek, Elektryczne szyby, Elektryczne lusterka, Klimatyzacja, Regulowane zawieszenie, Tempomat
Poniżej lista napraw wykonanych w marcu 2015:
- wymiana uszczelek pokryw zaworów
- wymiana filtra oleju i oleju w silniku
- wymiana silentblocków stabilizatora i łączników
- wymiana wszystkich końcówek drążków kierowniczych i drążka centralnego
- wymiana łożysk kół tył wraz z uszczelniaczami
- wymiana oleju w silniku, skrzyni biegów i tylnym moście
Posiadam faktury na w/w części oraz wszystkie naprawy wykonane przez poprzedniego właściciela jeszcze w Holandii (ponad 2000 Euro).
Do obejrzenia w okolicy Podkowy Leśnej.
Cena 19.900 PLN.
tel. 6o6 35o 413, mail
look1976@gmail.com