Szkoda tylko że to Eldorado ma przedni napęd bo ja strasznie tego nie lubie

Po mojemu to w aucie ma być rama , silnik V8 z przodu i tylny napęd - koniec , kropka
no a teraz przy rozbieraniu współczesnego autka to potrzeba obowiązkowo laptopa

,a reszta gładko idzie bo same plastiki

. No bo po co nam takie zbedne rzeczy jak tapicerka , przecież lepiej zrobić plastikowy odlew z jednego elementu i po sprawie . Po co nam ozdobne wstawki z drewna czy hawty i loga na siedzeniach - na co to nam ? lepiej zrobic kolejny odlew z plastiku a potem zrobic z niego niby CARBON - przeciez to jest takie zaje..ste i eleganckie

. No i jeszcze mechanika -po co nam bezawaryjna automatyczna skrzynia biegów jak możemy dostać w zamian manuala z 8mioma biegami i koła 2umasowe które sie nam zaraz zepsują i zapłacimy za nie 2,5 tyś PLNów przecież interes sie musi kręcić no nie .
AAAAAHHHHHH i jeszcze te podniecające kontrolki i rózne błędy które sie zapalaja tylko po to bo ktos je zaprogramował w servisie tak żebyśmy myśleli że mamy jkąś awarie której w rzeczywistości nie ma - no ale jedziemy do servisu i płacic tzreba za skasowanie błędu .
Pozdrowienia dla wszystkich posiadaczy współczesnych wynalazków ja je sobie jednak podaruje.......